Хърватия е последният полуфиналист на световно първенство по футбол. Пред близо

...
Хърватия е последният полуфиналист на световно първенство по футбол. Пред близо
Коментари Харесай

Русия си намери майстора! Хърватия на полуфинал!

Хърватия е последният полуфиналист на международно състезание по футбол. Пред близо 44 000 фенове на стадион „Фищ“ в Сочи бронзовите медалисти от Франция 98‘ се постановиха с 6:5 след осъществявания на дузпи над Русия. Домакините изпращат извънредно мощно присъединяване. Денис Черишев откри резултата в 31-ата минута, а малко по-късно Андрей Крамарич изравни. В продълженията Вида вкара за „шахматистите“, а Марио Фернандес прати мача на дузпи.

При тях пропуски направиха Фьодор Смолов и Марио Фернандес (Русия) и Матео Ковачич (Хърватия). На 1/2-финала „шахматистите“ ще се изправят против Англия.

„Някои от играчите ни получиха травми, само че макар проблемите можехме да решим мача и доста по-рано – сподели Лука Модрич, капитанът на Хърватия. – Когато поведохме с 2:1 не успяхме да запазим централизация и съперникът ни наказа за това. Определено на моменти се чувствахме и доста изтощени, само че в случай, че сме играли два мача по 120 минути в границите на 6 дни, мисля, че това е изцяло обикновено. Благодаря на Господ, че в тези моменти показахме характера си “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР